ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

iOLABS Automation & Software Technologies

H iOLABS, είναι μια από τις ηγέτιδες εταιρίες στον τομέα των Βιομηχανικών αυτοματισμών στο χώρο των κατασκευών. Με την 20ετή και πλέον παρουσία των στελεχών της στο χώρο των συστημάτων πληροφορικής και αυτοματισμών για τη βιομηχανία, η iOLABS, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια τεράστια γκάμα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης των στελεχών της, η iOLABS συνεχίζει να παρουσιάζει μοντέρνες λύσεις και συστήματα αυτοματισμού για κάθε είδους επιχείρηση. Οι κύριοι τομείς που ειδικεύεται η iOLABS είναι:

  • Συστήματα Βιομηχανικών αυτοματισμών παραγωγής.
  • Συστήματα διαχείρισης παραγωγής, ζυγιστικά
  • Συστήματα αυτοματισμών για έξυπνα κτίρια / έξυπνα σπίτια.
  • Συστήματα Διαχείρισης προσωπικού & Ωρομέτρησης.
  • Συστήματα διαχείρισης Στόλου
  • Cloud εφαρμογές διαχείρισης & Τιμολόγησης.
  • Cloud – Desktop – Mobile Applications

Κύριο γνώρισμα των προϊόντων και υπηρεσιών της iOLABS είναι η καινοτόμες λύσεις που προσφέρει, η τεράστια δυνατότητα παραμετροποίησης των λογισμικών από τον ίδιο το χρήστη, και η 24/7 υποστήριξη που παρέχει η εταιρία από την πρώτη επαφή του πελάτη με τα στελέχη της iOLABS, δημιουργώντας έτσι μια σχέση, απόλυτης εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών της εταιρίας και των στελεχών της.

Στην 20ετή της πορεία, η iOLABS, έχει καταγράψει σημαντικές συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς & εταιρίες στο εξωτερικό (Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, European Commission, Suez Environment), αλλά και στον ελληνικό χώρο με σημαντικές επιχειρήσεις κυρίως στο χώρο της βιομηχανίας και των κατασκευών.

Παράλληλα, η iOLABS, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο το έργο διάφορων κοινωφελών οργανισμών και δράσεων (Make A Wish Greece).

AUTOMATION &
SOFTWARE
TECHNOLOGIES